fredag 19 augusti 2011

Tack från hjärtat

Tack By Heart, ni har förgyllt båten och ikväll är det en ära för mig att få fira av er med er och alla underbara människor som Is on A boat!Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Kulturkalas

Verkar vara rena rama
wok-festenViktor Byhr, konst som kommenterar.

Ödmjukhet


Tack alla för att jag fick uppleva den kommers som kvällen bjöd på, det är fantastiskt att se att så många vill ta del av ens tankar och att så många är så med. Ni är helt underbara och att vi tänker som vi gör kommer att göra Göteborg och säkerligen världen till en bättre plats. Konsten behöver finnas och vi behöver minnas. Vi behöver också varandra, balansen mellan den som ger av sin själ och den som tar emot den måste vara i balans, ni gav mig det i kväll. Tack, jag står naken framför er i en ödmjuk slöja av kärlek.
Tack. Puss och låt nu natten smeka er som ni förtjänar. För ni vet att sådana som oss, vi förtjänar att bli lyckliga.

Goa besökare

Ett skönt gäng på ArtSpace+Us många gubbar har fått nya hem.
Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Goa Gubbar

Regn är gött! Keep smilingViktor Byhr, konst som kommenterar.

Magi

Det finns något

Du känner igen känslan av att höra hemma. Om du tänker på det så har du hört hemma någonstans någon gång, och har du inte gjort det så är det förmodligen känslan av att vara utanför som får dig att känna dig som hemma. Nu när jag är hemma i mitt hem så kan jag bara ödmjukt tacka mitt liv för att det tagit mig till så många platser där jag känner mig hemma. Dessa platser har varit lika olika som de människor jag träffat då jag varit där.
Men det de alla har gemensamt är att där, i ögonblicket, så har jag känt mig som hemma.
Och det finns något i det, det finns en känsla av att höra hemma. Den goaste känslan (efter 6 med en Ocean nära till hands) är just att känna sig hemma.
Se bara på Etna hon har fattat grejen...
I morgon är du välkommen på vernissage, och om du är rädd för gallerier och det du tror är kulturelitism, skit i det. Skit i det och känn dig som hemma.
Viktor Byhr, konst som kommenterar.