lördag 22 januari 2011

Filmpremiär

Butiken där jag handlar pennor och där jag tidigare även köpte sprayfärg.(Polisen och butikens hyresvärd satte stopp för försäljning av det sistnämnda) bjuder till filmpremiär i kväll.
Jag har tagit på mig bästa jackan och är på väg till kalaset som ordnas av ChildStore Göteborg.
Konst av Viktor Byhr

Skapar

Jag har ett skönt flyt i skapandet nu. Det är härligt. Etna sover och min playkist Art vaggar henne och min kreativitet till ett harmoniskt läge.
Nedan är ett gäng detaljbilder från ett pågående verk.


Dags att byta bildHur vacker utsikten över staden Göteborg än må vara så är det snart dags att byta bort den.
Jag pratar inte om att flytta, bara om att åka ut och tälta. Jag har ju faktiskt ett nytt fint tält som jag inte använt ännu. Och naturen är ju det bästa som finns så varför inte spendera mer tid närmre den?
Konst av Viktor Byhr

Hälar och hundar

Middagen på PUSH var trevlig. Push, vilket namn. För mig så känns det ganska hostilt. Men, det var en trevlig middag och jag fick samtala med skönt folk som jag borde se mer av. En av dom var Fredrik O, han skapar appar som du och jag tycker om och dessutom så är han en grym person. Niklas W är som vanligt en ära till möte personifierad. Jon och Love B förgyllde kvällen även dom. Födelsedagsbarnet Benji såg ut att njuta och det gladde mig, han behåller sin ödmjukhet trots att framgången sedan länge suddat ut den hos många på hans "nivå".
Vi hade en trevlig middag à ca 30 grabbar då det plötsligt trillade in en flock tjejer (typ barn, skämt åsido äldre tonåringar) på något som visade sig vara ett högklacksparty. En webbutik hade kvällen till ära valt att ha vernissage för sina nya skodon på tidigare nämnda "resto".
Det grundade för många ironiska skämt och en mycket god stämning. Den goda stämningen hade förmodligen infunnit sig ändå men det var på något sätt humorerotiskt att se alla dessa flickedamer strutta runt i klackar som de snart, säkert inom fem år, skulle komma att hantera.
Jag hade turen att ha den vackraste av damer hemma i min säng så strax innan tolv lämnade jag och åkte hem till min älskade hund Etna. Om klackarna slogs i taket efter det låter jag vara osag...Konst av Viktor Byhr