onsdag 16 mars 2011

Rost

En rostig cykelkedja får nytt liv.
Nu framme i Sthlm, träffade en främling med en vacker bil på väg upp. På tal om rost som skall få nytt liv...
Konst av Viktor Byhr

No scrub

Jag känner mig lite som kompisen från den gamla TLCdängan Scrubs. Ni vet den där låten som var inne då du var hemligt kär i den där snygga personen som aldrig tittade åt ditt håll. Jag sitter hur som helst in the passenger seat of my best friends ride trying to holler at you, typ. Det är nämligen mycket svårt och för tillfället även rätt ointressant att ragga från bilen då den kör på motorvägen.


Dessutom så har jag redan en tjej, som ser ut så här:Konst av Viktor Byhr

Stockholm här kommer jag

I eftermiddag åker jag med Henrik på en spontanresa till Sthlm.
Jag tänkte smyga ut ordet om min utställning på Galleri Korn och Henrik skall upp ändå så vad är väl bättre än lite klassisk samåkning. Vi åker bil eftersom det inte finns något fungerande tågsystem i Sverige ännu. Hoppas att det kommer snart för jag gillar verkligen att åka tåg.

Dagens outfitSkaparJeansen, peruansk krigshud, tjeckisk bröstmatta, armband/ gammalt hundhalsband. Blomkålsöra från skåne. Tres fabulous.


OBS. Som amatör kan det vara ytterst farligt att försöka inta den freeze jag gör på den bild (bild2)jag kallar "le julie des acxessoires" det är Franska och betyder inte en studie i accessoarer. Vilken morgon!


Ljuset är perfekt. Som cipralex som sipprar ner från solen själv fylls livet av ljus och glädje igen. Härliga vår!
Jag börjar dagen med att piffa de flygtags jag fick på flygplatsen igår.Konst av Viktor Byhr