tisdag 6 september 2011

Välkommen

Ett välkommet nytillskott i ateljén speciellt då styrelsen i föreningen beslutat om att kameraövervaka soprummet efter som folk sorterat fel. Härligt med övervakning där man bor...Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Frisören kostar 100spänn

Jag älskar det, medans vissa själafattiga måste gå till en speciell märkesfrisör kan vi Goa Gubbar glatt gå till t.ex. salong Sarina på Friggagatan. Jag älskar att personalen på riktigt bryr sig om att ha dig som kund, att man utan sura miner kan börja med 12mm munstycket på trimmern för att sedan ändra sig och köra 3mm på sidorna och 6mm på toppen. Till samma grymma pris 100:-. Jag älskar även att man får åla sig lite som en orm när man ska få in nacken i stödet på tvättstolen(tvätt kostar 30:- extra) och jag älskar även att man, till skillnad från personen som satt modell, inte har en omänsklig tjurnacke vilket innebär att det kommer lite vatten på skjortan. Men vem bryr sig, det trevliga bemötandet och känslan av att vara uppskattad är värt så mycket mer. Nästa gång du ska klippa dig, åk till någon go bakgata i bra kvarter som Stampen eller Gårdsten. Där finns de riktiga frisörerna och det trevliga bemötandet.


Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Goa Gubbar

En av de bästa grejerna med Gatukonst är att man blir glad av den. Detta fina klistermärke gjorde mig glad:Och lite lägre ner på samma gata sitter detta glada gäng och ber om ursäkt för att dom finns.
Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Goa Gubbar

Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Goa Gubbar

Bra humor i fint sällskap på stolpe.

Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Vill också

Skulle också vilja gratulera min mormor. Det går tyvärr inte längre. Men här är någon som gjort det. Väldigt fint grattis också.Viktor Byhr, konst som kommenterar.