lördag 30 juli 2011

Känslan av kärlek

När man ser på något och direkt känner, hej!

Hur pigg kan man vara

Solen är barmhärtig denna morgon. Alla vet att solen lätt skulle kunna smälta fönstret och persiennerna men i stället så väljer den att sakta knö sig in mellan de små små springor som lämnats åt livets ljus.
Det borde båda tecken på att morgonens första två tecken, solljus och ödmjukhet, kan utgöra grunden för en bra dag. Bra för att den bara är idag och bra för att den inte kan vara annat än bra om vi minns den som sådan, och det är ju bra. Solljus är ju väldigt starkt och bra, åtminstone om man skall bo i skogen ett par dagar eller månader. Tänk bara att kunna checka in på platser som, stubben, stenen och naturen.
En solcellsladdare som kan ladda upp allt, inklusive sig själv, med hjälp av solen. Solen är den största energikällan så manicken är egentligen inte så imponerande, att vi, den nakna apan kommit på det* däremot, det är ganska imponerande.

*Kom inte och säg att någon "gud" har kommit på allt, helt ärligt, varför skulle en och samma person uppfinna oralsex, parkeringsböter och svält? Nej där ser du, det verkar helt orimligt, inte mysteriskt, utan bara orimligt.