torsdag 22 september 2011

Sov gott

Etna utövar sin favorithobby. Kneeping.Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Så skönt

Varför odla något man inte kan konsumera tänker jag rätt ofta. Sist jag tänkte det var då den bostadsrättsförening jag igår i köpte in en massa förvisso fina men ack så oätliga prydnader och växter till vår gård. Potatis och tomater är inte vackert men det är gött.
Jaha tur att man får medhåll från sjukhuset iaf.
Är på sjukhus och lämnar tavla till tavlans nya ägare, inget värre inget mindre.Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Låt det vara sagt

En av världens vackraste personer (ren gissning men förmodligen rätt, iaf top 50 lätt) frågade mig häromdagen om jag slutat att göra skräpmontage. Svaret är OHnej. Bara bloggat lite om det. Dåligt. Dåligt eftersom skräp är bland det finaste som finns. Det behöver bara, som du, byta miljö ibland.Gula märkningar av något slag ligger på blöt rosa sprayfärg, jag kommer nästan. Det är så vackert.
Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Hej då

Enjoy your new homes.

På ett elskåp sitter ett kärlekspar, den ene var ute hela natten och tog grejer och grejer. Dom skulle egentligen ha haft myskväll hemma. Men den andra vet hur kul dekadens kan vara, så det gör inget.På en grå vägg, av tiden sliten, sitter ett gött gäng,lite gamla affischer skrålar budskap från under den färg som sprayats över de nu inaktuella budskapen. Gänget uppmanar dig att le genom det förfärliga, det är svårt. Du försöker inte ens. Du är så bekväm i att alltid göra som du alltid har gjort. Varför bryta mönster? Det är svårt att le. Men för någon som snart fyller ett går det lätt.

Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Mot Borås

Nästa vecka kommer jag och Shai att hänga ut på FashionDays Borås. Det blir en utställning under FashionDays samt även lite live-skapande.
Kom och häng med oss i Borås från 28sept-1okt.

Här kan du läsa mer om modedagarna.