tisdag 15 mars 2011

Flygplatsutflykt

Jag körde Daniel och hans tjej till flygplatsen precis.
Det var en händelserik resa med pböter och brinnande papperskorgar som underhållning.
Jag passade på att be skeptiska resenärer om deras flygtags, vissa gav mig glatt sitt skräp. Medans andra tittade på mig med "eeeh jorå så att e-blicken" Skönt att bli påmind om människans stora och lilla hjärta.

Konst av Viktor Byhr

Dagens outfit

Låda aka hatt, modedunjacka samt pördey chinos.


Konst av Viktor Byhr

Fin utställning

Jag tog med mig Henrik och hans son på utställning. Vernissagen var på Hammarkullens spårvagnsstation i Angered. Det är en utställning skapad av Benny Cruz (konstnär som är med på den samlingsutställning som nu hänger på Canevaz Gallery) och barn från skolorna i området.

Barnen har gett sin syn på Angered i sam- och framtiden.
Det var kul att se reklamplatserna på stationen fulla av konst. Tack wallstreet för att ni vågar tänka annorlunda och upplåta den dyrbara ytan för detta projekt. Ta en vän och åk till förorten, det kommer att vara värt det.

Vilken kvalité!

Denna lilla fågel har under flera veckor bott på ett elskåp på Odinsgatan. Den håller en fortsatt hög kvalité trots vädrets påfrestande behandling.


Konst av Viktor Byhr

Full gas

Nu är det full gas mot Stockholm som gäller. Vernissage på Galleri Korn den 27 April och det är mycket som skall ordnas innan dess. Verk skall färdigställas, ramas och transporteras.
Nu kör vi.

Här är en film på några killar som tydligen också "kör". Tänk så mycket fint det finns på webben.
Konst av Viktor Byhr