onsdag 30 mars 2011

Studentskabb

Jag och Etna tog en sväng förbi ett studenthem tidigt i morse. Vi gick under de boendes fönster, i hopp om att hitta fint skräp. Det gjorde vi inte, vi hittade dock en massa äckligt skabbskräp.(skräp av äcklig sort reds anm) Svenska studenter vekar ha en god ekonomi och dålig hygien. Ta bara en titt på detta:


Bilderna känns fina på något missvisande sätt. Det var asäckligt. Fint att det asäckliga studentskabbet ser fint ut på bild iaf. Som tur var så fick man inte klottra på området, och det är ju bra. För annars så kanske det hade sett förjävligt ut...Konst av Viktor Byhr

Industriområden

Jag och Etna tog en tur till ett industriområde. Vi strök runt ett tag i den skog som angränsar till området. Efter att ha sniffat efter rådjur (ja jag lägger mig på alla fyra och sniffar om Etna är jätteintresserad av tex en grästuva, vi är ju ett team) en stund så bestämde jag (att vara pack leader is awesome!) att vi skulle leta skräp längs det långa staket som löper längs området. Under vintern har stora traktorer skottat snö som sedan dumpats över staketet. Nu har snön smält=guldgruva för skräppatrullen.Så här mycket fint fick vi tag på längs staketet.Konst av Viktor Byhr

Fest på fredag

På fredag är det kalas på Göteborgs mest spännande galleri. Missa inte när ArtSpace+Us bjuder till ännu ett grymt kalas med tillhörande vernissage.
Hitta festen här.

Skapar på bänken

Efter morgonpromenaden med Etna står jag nu och gör gubbar till kommande vernissage. 27April ställer jag ut i Sthlm. Jag hittade nästan inget fint alls i morse, men en massa fult. Kommer ett inlägg om det senare.
Igår efter middag där emot, då hittade jag detta sköna gäng,En harmonisk arbetsytaKonst av Viktor Byhr