fredag 18 juni 2010

Citatet

Kvällens citat kan komma från Gurra: "Fan va gött att bara få spruta lite Champagne på Smögen bara så där...haha" följt av en ironisk min och värdens utrop "de som vann bussquizen och det fina hemliga priset är ett lag som kallar sig för det smakfulla namnet "Smögbög". " Gurras lag så klart.


Ps. Vi är nu framme i Smögen och releasefest2.0




Smögen ser ok ut...Go west (magazine)



Kisspauss

Gött!


Viktor Byhr

Till...

Annan plats...


Viktor Byhr

West

Jag är på releasefest för tidningen west magazine. Det är en grym sommartidning för den som insett att väst(kusten) är bäst .


Kalaset börjar i Göteborg. Och fortsätter....
Viktor Byhr

Bjuder Gurre

På grab eat, han gillade det.


Alfie och Podenco gillar varandra med.


Viktor Byhr

Otillräcklig

I bland kommer det fram folk som jag åkt inlines med. Det är alltid kul. I går fick det mig dock att känna mig otillräcklig. På väg hem från Göteborgs stilsäkraste snickare, Mikael. Så stöter jag på bussen på en kille som jag åkte inines med förr.
Man har sett endel så jag förstod rätt snabbt att den här killen sover merparten av sina nätter ute samt brukar felknark och statens rättknark ganska hårt. Han bad om lite pengar och för en gångs skull så hade jag verkligen inte något på mig. Det kändes sjukt dumt, tänk på alla less fortunate som man gett till, och nu när man träffar en som man typ känner, så var det tomt. Fan va dumt det kändes.