fredag 8 april 2011

En Glenn på Glenn

Denna gången med mr Ocean och anonym skönhet.Konst av Viktor Byhr

Skräpninja

Inget slinker förbi mig idag. Känner mig som en skräpninja. Jag glider fram ljudlöst sen baaam! Där fick jag dig.Ser du den?
Vilken då tänker du.
Den här så klart.Denna är lite lättare att se. Räcker att man är skräpdeshi för att kunna se den här.Och är man inte van vid att spana in skit, så kan jag avslöja att det var en...En kompis låg död på gatan idag.
Det var sad.Jag och Etna har tyst minut för den tappra amfibien som gick i strid mot en bil.Konst av Viktor Byhr

Superlim

Brottas med superlim och skräp. Solen skiner, någonstans i Sverige så trampar en Pvakt snett och stukar foten, våren är här och livet är underbart. Trevlig helg!Konst av Viktor Byhr

Jag sa JA!

Fick ett samtal för ett par timmar sedan, om att delta som föreläsare eller vad det heter, pratare kanske, talare är nog mer korrekt. På ett fint och kul event som återkommer i Göteborg. Jag kan inte säga vilket det är ännu men dum/smart som jag är så sa jag ja. Jag har en obotlig scenskräck men precis som sångerskan Madonna så tar jag tjuren runt pungen (som att hornen skulle vara utmanande att greppa) och kör på!

Doften av mmm

Det luktar örtkyckling i ateljén snabbmat (snabb och snabb, tar en timma) är perfekt när man är inne i ett kreativt rus.Konst av Viktor Byhr