söndag 13 mars 2011

Tur i oturen


Konst av Viktor Byhr

Slimer!

Who u gonna call?


Konst av Viktor Byhr

40x30

En liten figur väntar på sin tur med sitt otursnummer i högsta hugg.


Lim, otursnummer och grå posca.

Konst av Viktor Byhr

Font Art på kalas

Jag sprang in i ett gäng gamla kompisar tidigare idag. På ett trevligt födelsedagskalas fick jag åter igen säga hej till dessa FontArt-verk. Dem är skapade med hjälp av typsnitt, tusch, akvarell och bläck. Och trots att dem är flera år gamla så är det såklart fåglar som dominerar bilderna. De superfina ramarna har kunden själv valt, snyggt och tidlöst.


Konst av Viktor Byhr

Masthugget

En fin fågel på fjällgatan.
Konst av Viktor Byhr

Etna på is

Konst av Viktor Byhr

RSA vs GBG

Jag har under den senaste tiden, typ sen 2007, fått stå ut med påtryckningar från olika håll. Mestadels från mitt eget huvud men också från familj och vänner.
Påtryckningarna gäller huruvida jag skall flytta till Sydafrika ett tag eller ej. Påtryckarna tycker så klart att jag skall dra så att de blir av med mig. Jag tycker också att jag ska dra ett tag, inte just för att bli av med mig men för att hitta mig kanske.
Min visa far har det skönaste argumentet hitils: "ska du vara en kämpande konstnär så kan du lika gärna vara det där. Det är dessutom varmare och billigare att bo där".

Det är sant och jag borde kanske sluta fundera snart. De gallerimöten jag haft där nere har alla gått bra så det kanske är dags att knyta ihop den säcken...

                                                        bilden är stulen från denna sidan.