tisdag 23 november 2010

En egen måne

Det här är ingen inredningsblogg, och tur är väl det. För många inredningsbloggare i alla fall. Skämt åsido, idag fick jag en egen måne av mina föräldrar. Det känns gött, ljust och lite mäktigt.Min underbara Marie hjälpte mig att lägga golvet i hallen igår. Hon är grym. Golvet är cyan- och vitrutigt. Så nu möts jag av min favoritfärg varje gång jag öppnar dörren. Tack!Viktor Byhr konstnär

H&M inspireras av Viktor Byhr

Idag fick min vän och förebild inom mycket, Håkan Aludd mig att uppmärksamma att En jättestor klädkedja har inspirerats av mig. De säljer jackor med skräp. Coolt tycker jag. För det är väl inte så att personalen på ett bolag som omsätter miljarder inte kan stava? Kolla själv.
Ps. Glöm inte att tacka Håkan Aludd om du skrattar.

Minimal heeest

För ett par helger sedan så träffade jag en minimal häst. Den försökte äta mig "göra av mig food" som det heter på mingoniska.

I slutet då jag ställer mig upp så förstår man minimalhetens omfattning. Jag har även med en häst på den stora tavlan som börjar närma sig stadiet: färdig. Gött är det.

Den tredje december är det samlingsutställning på Galleri ArtSpace+Us. Du är välkommen. Medtag en vän eller en liten häst, eller båda om du är så lyckligt lottad.

Superlunch

Tillsatsfri köttfärslimpa med dito mos samt brunsås. Till det en tillsatsfri läsk. Allt ekologiskt, så klart. Gilla:Grab Eat and Save the Planet på Facebook.Viktor Byhr

Bild-googla dig

Det är ganska kul att bild-googla sig själv. Man får se mycket kul och får även insikt i hur en sökmotor jobbar. (om man är lite smart)

Den här bjuder jag på.