måndag 3 oktober 2011

God natt

Sleep well tiny birthday party animal
YouTube Video

Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Money

Talks, moral walks. As we säg in Göteborg.Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Skogen snart ses vi

Älskar min nya väska så mycket. Den kommer att ta mig närmre naturen, ursprunget, meningen och inspirationen. Helt underbart.
Skogen. Vi ses snart.Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Familj

En underbar födelsedag med de närmsta som inte var för långt bort för att vara geografiskt nära. Puss till Er i Sydafrika, Skåne och Sthlm.


YouTube Video

Viktor Byhr, konst som
kommenterar.

Stort

Dom säger att det är stort att fylla 30. Det är det kanske. Det är större att min syster ringde mig idag.
Det var ett tag sen, kan man milt uttrycka det.Viktor Byhr, konst som kommenterar.

Present till mig

Jag gav mig själv och planeten en fin 30års present. Jag har nämligen inte duschat sen i lördags. Fanns helt enkelt inget behov. Har bara varit hemma och målat samt lekt med hund. Snacka om att spara vatten. Och snacka om att jag nu kommer uppskatta min dynggoa dusch ännu mer från och med nu.Viktor Byhr, konst som kommenterar.

30

Inatt kl 02.00 PIT (Peransk indian-tid) så var det exakt 30 år sedan jag föddes. Jag hade tur som fick chansen att komma till Sverige, ett land med vatten, mat och obeväpnade konflikter. Och också ett land med en reklamare och en DR som förmodligen inte visste vad de gav sig in på. De löpande kostnaderna blev bra mycket högre än någon kunnat tro. Men vilket bättre sätt än att lära sitt barn glädjen i att dela med sig? Och hur kan man jämföra 9 månader i magen med 30 år på jorden?
Tack mamma och pappa för att jag fått leva ända hit.