söndag 21 november 2010

Fredrik behöver din hjälp

Tidigare idag så korsades min väg av en person som gör det som många säger "nej det där kan du väl inte göra" till. En person som förmodligen hört meningar som "men slösa inte din tid på det, gör något realistiskt istället" jättemånga gånger. Inget är väl finare än personer som i tid och otid hör sådant och bara STRUNTAR I DET. Fredrik skall förverkliga en dröm, en helt galen, sjuk, orealistisk och fullt möjlig dröm. Du kan hjälpa honom med det. Bjud in dina vänner och gå på konsert. Det är nämligen Fredriks dröm, att bli musiker och spela inför ett fullsatt konserthus. Läs mer och anmäl dig här.

Dröm stort!

Viktor Byhr

Smällkarameller?

Nej tack, jag gör ett rockband.Viktor Byhr

Pyssel med sjuorna

Inspiration skall inte tas för givet tänkte jag då jag tackade ja till att följa med bakom fiendens linjer. Jag tycker sådär om skolor av olika slag men jag gillar tonåringar som tycker att allt är skit/pinsamt/dumt/astöntigt/omoget/tråååkigt. Kanske för att jag känner igen de sidor jag hatar mest med mig själv i dessa arga, glada och förvirrade tonåringar. Hur som hellst så är jag nu på väg till en pysseldag med den nyss nämnda målgruppen. Det kommer nog bli kul och garanterat inspirerande.
Sjuorna.

Ett besök i Sthlm

För ett antal år sedan fick jag följa med till Timos ateljé, det var ett besök i Sthlm värt att minnas. Han hade inte bara en fantastisk ateljé utan även ett fint hjärta. Nu går jag nästan dagligen förbi hans verk i ett galleri som ligger nära där jag brukar sova.
Han är fin Timo, fin och duktig. Jag fick en bok av honom, med ett unikt verk i, han ritade det innan han räckte över den till mig. Det kändes stort.