fredag 25 mars 2011

Vad hände?

Jag funderar ofta på skräp. När jag hittar något, som en gammal traktor, tex. Så kan jag inte låta bli att fundera på hur det lät och gick till då den hamnade där den hamnade. På en parkeringsplats ligger delar av någons älskade leksak. Den kanske fick en plats i familjen efter tjat och skrik, den var kanske älskad och fick åka med över allt. En dag glömdes den på marken utan för bilen då familjen varit i slottsskogen, bilen backades ut och; Kras. Leksaken blev på en sekund det som förändrade hela dagen. Skrek barnet? Tillhörde den ens ett barn? Var den kanske en del av en unik samling som skulle byta ägare där på parkeringsplatsen. Hade den smugglats in och då leksakspolisen plötsligt dök upp så fick man fly och mitt i det kaoset så tappade man traktorn. Bilden på gråtande barn i en silvrig kombi dyker upp igen och känns mer realistisk, men man vet aldrig.
Det enda jag vet om den lilla traktorn är att den nu har parkerat mitt i konsten. Mitt i sin nya familj. Det är möjligt att den hamnar på gatan igen någon dag. Men förhoppningsvis så får den i stället bo hos en familj som kan älska den, igen.
Konst av Viktor Byhr

3 kommentarer:

 1. Hemlig beundrare25 mars 2011 06:59

  Alltså Viktor, du är så himla ...jag hittar inte rätt ord riktigt . Snygg? Nej du är mer än så . Vacker! Både på utsidan och insidan (känner dig visserligen inte men här på bloggen verkar du ha så fin insida). Tänk om man fick gå på dejt med dig, jag hade varit lyckligaste kvinnan på jorden! Kram

  SvaraRadera
 2. tack! Det var fint sagt, och före kl 7 också! kram

  SvaraRadera
 3. Fiiiiint..... :)

  SvaraRadera