onsdag 6 oktober 2010

Viktor Byhr

Viktor Byhr inleder sina bloggposter med sitt namn som en vital del i kampen mot artiklar från tidigare liv. Jag, Viktor Byhr, skall återta min topplacering på google med saker som faktiskt handlar om mig, på riktigt.
Jag, Viktor Byhr håller just nu på med ett par större tavlor, jag har inte mätt dem men stora är de. Jag kom över ett par jättepannåer häromdagen, de skulle slängas, jag kunde inte bara se dem gå det ovärdiga ödet till mötes. Så jag hämtade Bettan och slängde pannåerna på flaket, sen åkte vi hem alla fyra. Pannåerna fick nytt liv, jag fick nytt skräp och bettan fick åka en sista tur innan hon får vintersova i sitt hemliga underjordiska (sant) garage. Jag skall iofs ta ut henne i skogen på fredag då jag ska tälta, men det vet hon inte om. Att vi ska ut i skogen alltså, att jag ska tälta det skiter hon i Bettan, den gamla Dodge 100an från -65.  Sluta med ditt miljöbilslip, jag har en cykel på flaket och det blir inte mer second hand än en bil från -65 så sug på den du.
Tidigare idag så la jag upp Fixigents sida på facebook, snart blir det tweed-rides och annat trevligt för fixedgear-intresserade gentlemen. Det är helt enkelt för stickigt i ögonen för att inte vara med på, cykla creddcykel klädd i tweed, alltid någon som polerar ens ego med sitt hat för det perfekta. Ååå som jag längtar tills vi har vår första träff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar