torsdag 9 september 2010

HJÄLP LISA

Hej, min kompis Lisa och jag behöver din hjälp. Jag har röstat på hennes fina bidrag i tävlingen som du hittar via länken nedan. Lisa är med och tävlar om att få göra Stockholms Elskåp mycket finare med hjälp av den underbara konst som hon gör. Tänk dig att du vaknar upp i chock blandat med bakfylla. Och någonstans i spritångorna så känner du att något är fel. KUKEN! Du har vaknat i STHLM. Ett typiskt tragedimått på att du haft en jevvliggt go kväll, som tyvärr slutade i en efterfest på tåg 06:42 mot sthlm. Väl uppvaknad trillar du mot spår tio och den totala befrielse som det kan ge dig. På vägen, mellan dina spyor och stockholmarnas spydiga kommentarer ser du ett ljus, en strimma Göteborgssol har lyckats skänka sin fröjd över, eller förlåt, öfver Stockholm. Och inte bara öfver staden i sig, utan även öfver det lilla område som din iris nu dansar kring. Detta område är ett Elskåp. Ett elskåp prytt av ett magiskt mästerverk, ett mästerverk som är som gjort för dig. Du blir glad för första gången sen sista groggen och helt sonika rullar en 240 upp brevid dig.

-Hallå eller! Ropar en man ut genom fönstret på Volvon.
-Tjenare. Svarar du genom spritångorna
-Vet du hur fan man tar saj till E20 mot Göteborg sa ja T daj?! Frågar mannen, som du nu inser inte är en simpel man. Utan en jevvlit go göbbe.
-Nä det vet jag inte. Men dou! Svarar du.
-Kan du visa maj elle sa ja T daj?
-Om du kör maj hem änna!
-Okaj hoppa in då sa ja T daj!

Ja du fattar ju själv, allt började med att du röstade på Lisa. Du la endel av din (helt ärligt inte så dyrbara tid, du har ju fan läst ända hit) dyrbara tid och röstade på Lisa. Och du
fick en hel resupplevelse och en ny facebook-kompis med en 240.

RÖSTA PÅ LISA HÄR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar